1 pakke fillodej
400 g kyllingebryst
500 g hakket kylling (ell. kalkun)
1 dl fløde
2 æg
100 g hakkede valnødder
smør
fillodejen optøs efter forskrift på pakken.
Der røres en fars af hakket kød, der røres sejt med salt.
Fløden tilsættes og derefter æggene et efter et.
Kom de hakkede nødder og nykværnet peber i.
Skær kyllingebrystet i skiver, 1 cm tykke, og steg dem på panden.
Læg en plade fillodej på bordet og smør med lidt smeltet smør.
Læg så et lag over og endnu et. Gentages.
Læg de to tredobbelte plader så de overlapper hinanden lidt.
Lim med smeltet smør.
Kom farsen på. Smør den ud så der stadig er ca 5 cm fri på begge langsider, der pensles med smør.
Læg nu kyllingebrystet i 2 striber lidt fra hinanden.
Rul dejen halvt sammen fra den ene side og gentag fra den anden side.
Læg strudlen (forsigtigt) over på en bradepande.
Pensel med smeltet smør.
Bag strudlen ved 180°C i 30 min.
Serveres som frokostret med en god salat til.
Eller i skiver til forret med waldorfsalat til.