200 g soltørrede tomater i olie
50 g sorte oliven
500 g kyllingefilet uden skind
50 g frisk brødkrumme
2 spsk hakket persille
125 g mayonaise
2 spsk friskstrimlede basilikumblade
2 tsk pesto
Kom de soltørrede tomater og oliven uden sten i en foodprocessor og blend det til en grov puré.
Smag til med salt.
Skær kyllingekødet i 2 ½ cm tern og læg dem i en skål.
Bred tomat-olivenblandingen over og mariner kødet i køleskab natten over.
Forvarm ovnen til 200°C.
Smuldr brødet, bland det med persille og krydr med salt og peber.
Sæt 2 stykker kylling på 1 cocktailpind, 24 pinde ialt.
Vend dem i brødblandingen.
Læg pindene på en smurt bageplade og steg kødet i ovnen ca. 10 minutter.
Bland mayonnaise, basilikum og pesto og smag til med salt og peber. Server kyllingen varm med basilikum mayonnaisen.