Logo

Kyllingespid med basilikummayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g soltørrede tomater i olie
50 g sorte oliven
500 g kyllingefilet uden skind
50 g frisk brødkrumme
2 spsk hakket persille
125 g mayonaise
2 spsk friskstrimlede basilikumblade
2 tsk pesto

Kom de soltørrede tomater og oliven uden sten i en foodprocessor og blend det til en grov puré.
Smag til med salt.
Skær kyllingekødet i 2 ½ cm tern og læg dem i en skål.
Bred tomat-olivenblandingen over og mariner kødet i køleskab natten over.
Forvarm ovnen til 200°C.
Smuldr brødet, bland det med persille og krydr med salt og peber.
Sæt 2 stykker kylling på 1 cocktailpind, 24 pinde ialt.
Vend dem i brødblandingen.
Læg pindene på en smurt bageplade og steg kødet i ovnen ca. 10 minutter.
Bland mayonnaise, basilikum og pesto og smag til med salt og peber. Server kyllingen varm med basilikum mayonnaisen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her