Logo

Kyllingelevermousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frosne kyllingelevere
25 g smør
1 dl portvin (Tawny)
100 g blødt smør
1 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Portvinssky:
3 blade husblas
2 dl portvin (Tawny)
pynt med brøndkarse

Tø kyllingeleveren op og fjern evt. hinder.
Tør leverne godt og brun dem i gyldent smør i en pande i ca. 3 min.
De skal være rosa indeni.
Tag leverne op og kog panden af med portvin.
Afkøl pandesky og lever lidt.
Blend kyllingeleverne, sky og blødt smør sammen til en jævn masse.
Pisk fløden stiv og vend den i leverblandingen.
Tilsæt salt og peber og hæld moussen i en skål eller form og lad den stå tildækket og koldt til næste dag.

Portvinssky:
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min.
Bring portvinen til kogepunktet.
Tag husblasen op af udblødningsvandet med det vand, der hænger ved. Smelt husblasen i den varme portvin.
Lad skyen stå koldt til den er stivnet.
Anret ved serveringen mousse og hakket portvinssky på portionstallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her