Logo

Kyllingelevercroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crostini di fegatine

1 pakke frosne kyllingelever
3-4 hakkede champignon
6 friske salvieblade
2-3 hakkede skalotteløg
2-3 hakkede hvidløgsfed
salt og peber
1 dl Marsala el. lign.
2-3 ansjosfileter (af de salte)
1 spsk kapers
olivenolie

Varm en sjat olivenolie på panden og tilsæt lever, champignon, salvie, skalotteløg, hvidløg og lidt peber. Sautér det under omrøring i ca 4-5 minutter til leverne er næsten gennemstegte. Hæld Marsala på og lad det koge op. Tilsæt ansjos og kapers, lad det stege med et øjeblik og purér så det hele i en mixer. Smag evt. til med mere peber og salt. Rist små stykker brød i lidt olivenolie på panden og smør blandingen på croutonerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her