Logo

Kyllingelever Ragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ piskefløde
300 g kyllingelever
2 dl vand
½ dl hvedemel
salt/peber
kartofler (helst nye)
lidt margarine og stege i

Tag en frysepose og kom melet i. Kom kyllingeleveren ned i og ryst posen godt så leveren bliver dækket med hvedemel. Tag leveren ud af posen og svits den i en tykbundet gryde med margarine. Når leveren er svitses tilsættes fløden og retten får lov at koge op. vand tilsættes til den ønskede mængde sauce er der og retten jævnes og smager til med salt og peberTips:Man kan godt bruge fedtfattigere fløder end fløde 38% men en 9% er for sød. Man kan også bruge retten som natmad. Så bruger man dobbelt så meget kyllingelever og ingen vand men kun en kvart piske og lader det koge ind indtil væden er nærmest væk og anbringer det oven på fire stykker ristede franskbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her