Logo

Krabbe i appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krabbe i appelsin

1 stk appelsin

8 krabber

Tilbehør:

200 g frosne ærter

1 tsk kanel

½ tsk reven muskatnød

1 stk tørret chili

4 spsk piskefløde 38%

 
Kog en grydefuld vand sammen med appelsinsaft og appelsinskræl.

Når vandet koger, tilsættes krabberne.

Sluk for varmen efter 3 min.

Lad krabberne ligge i vandet i minimum 2 timer.

Puré: Blend ærterne med kanel, muskatnød, chili og fløde.
Server krabberne kolde med ærtepuré.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her