Logo

Kaviarrand med Feldsalatbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g stenbiderrogn
3 hårdkogte æg
½ revet løg
3 dl cremefraiche 9%
evt 2 spsk mayonaise
salt
peber
tabasco
1 bundt finthakket dild
1 citron, saften deraf
4 bladehusblas
feldsalat
cherrytomater

Læg husblas i blød.
Hak de kogte æg og bland i cremefraichen med mayonaise og krydderier. vend kaviar i .
Citronsaften blandes i husblasen og foldes forsigtigt i kaviarmassen og fyldes i en randform.
stilles i køleskab 2-3 timer.
Læg fintsnittet salat og feldsalat i kanten af et fad og vend randen ud , pynt med tomater citronbåde dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her