Logo

Kantarel i piekokotter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kokotte er i virkeligheden en lille lerskål eller kasserolle med låg. Her er  kokotten dog lavet af en piedej. Indholdet i denne lette forret er blandt andet bacon, kantarel og kyllingelever.

 

Piedej:
120 g Hvedemel
100 g Smør
2 spsk fløde
 
Fyld:
4 skiver bacon
1 finthakket løg
150 g kantareller
100 g kyllinglever
½ dl fløde
2 cl sherry
1 dusk timian
salt og peber

*
 
Bland hvedemel og smør.
Tilsæt fløde og ælt dejen sammen, og lad den hvile ca. 30 min.
Rist bacon på tør pande til den er sprød, tag af og rist grofthakkede kantareller og løg på samme pande, de tages også tilside.
Steg nu leveren til den er mør, sammen med timian.
Kom leveren i en skål med sammenpisket fløde og sherry.
Kom løg, kantareller og hakket bacon i og bland det sammen og smag til med salt og peber.
Af piedejen laves nu 8 koketter og 8 låg.
Fyldet kommes i og låget ligges på.
De bages ved 200ºC i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her