Logo

Kammuslingesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslingesalat 2

200 g rucola

150 g kammuslinger

¼ dl olivenolie

¼ stk squash

½ stk rødløg

1 spsk frisk dild

1 spsk frisk purløg

1 fed hvidløg

100 g kogte rejer

3 spsk citronsaft

1 tsk peber

½ tsk havsalt

 
Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af.
Steg kammuslinger på en grillpande med lidt salt og peber efter behag.

De skal stege 3-4 minutter på hver side.

Hældes sammen med olien og saften fra citronerne og afkøles.
Skær squashen i små terninger (ca. 5x5 mm).

Rødløg, dild, purløg og hvidløg hakkes fint.
Vend alle ingredienserne sammen og server straks.


Tips: Denne forret skal spises straks efter at den er tilberedt, men grønsagerne kan renses og skæres i tern/hakkes nogle timer før, hvis de opbevares i en lufttæt emballage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her