2 hårdkogte æg
400 g hummerhaler
8 blade husblas
5 dl grønsagsbouillon
Pynt: frisk dild
Creme:
2 avocadoer
1 stk skalotteløg
2 fed hvidløg
3 spsk citronsaft
1 dl cremefraiche 18%
salt og peber
Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter.
Rør bouillonterninger ud i 5 dl kogende vand så den bliver godt stærk.
Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon.
Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden.
Fordel nu hummerhalerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen.
Stil dem i køleskabet til de er stivnede.
Creme:
Blend eller mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser til cremen og fordel det på små tallerkener med hummerhale-geleén ovenpå.
Pynt med dild.
Tips: Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik.