Logo

Grillede kæmperejer og chorizo på citrongræs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
8 kæmperejer (fås til tider friske ellers er de frosne hæderlige)
8 små, rå, friske chorizo-pøl­ser
(spanske pølser, 2-3 cm tykke og 7-8 cm lange)
4 stængler citrongræs
Olivenolie
Krydderuter
Hvidløg
Limebåde
 
Pil rejerne.
Stik dem på citrongræsstænglerne sam­men med limebåde og chori­zo-pølser.
Pensl med oliveno­lie og grill på den varme havegrill.
Når rejerne og pølserne er færdige, drysses spiddene med grofthakkede krydderurter og hakket hvidløg.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her