Funghi Ripieni er fyldte champignon perfekt til en lækker
forret. På madABC.dk får du både opskrift og ingredienser samt
indkøbsliste - the Italien way.
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 20 min.
#
Funghi Ripieni:
2 spsk pinjekerner
12 champignon, store
½ glas soltørrede tomater
¼ rød chili
2 fed hvidløg, presset
2 spsk persille, hakket
½ tsk rosmarin, finthakket
2 spsk olie
½ tsk havsalt
1 tsk peber, friskkværnet
50 g parmesanost
*
Hak pinjekernerne og rist dem på en tør pande til de bliver
gyldne
Rens champignonerne
Skær stokken af (gem dem) og udhul forsigtigt champignonerne
med en lille ske
Dræn de soltørrede tomater for olie og hak dem
Champignonernes stokke og den friske chili hakkes også
Bland soltørrede tomater med stokke, pinjekerner, chili,
hvidløg, persille, rosmarin, olivenolie og havsalt og smag til med peber
Fordel fyldet i champignonerne og drys med lidt reven
parmesanost
Gratinér dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 °C og servér
dem lune