2 hårdkogte æg til hver slags fyld
1 spsk piskefløde
50 g røget laks
1 citronskive
1 ds ansjos
50 g rejer
1 citronskive
purløg
1 avocado
citronsaft
salt
Peber
brøndkarse
1 spsk cremefraiche
1 spsk hakket peberfrugt, rød og grøn, i tern
salt
peber
Lakse æg:
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med 1 spsk fløde og kom det i de halve æg. Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå. Pynt med citron og dild.
Ansjos æg:
Del æggene som i 1 og rør de mosede ægggeblomme med 2 spsk finthakket ansjos. Fordel det i de halve æg og pynt med en ansjosfilet.
Reje æg:
Rør æggemosen sammen med en spsk finrhakkede rejer. Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt c itron og purløg.
Avocado æg:
Rør mosede avocado i de mosede æggeblommer og smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel det i de halve æg og pynt med brøndkarse.
Æg med peberfrugt:
Rør de mosede æggeblommer sammen med 1 spsk cremefraiche og bland 1 spsk peberfrugtterninger i . Krydr med salt og peber. Kom det i de halve æg