Logo

Friterede kæmperejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 gram kæmperejer (kinarejer) eller krebsehaler
olie til friturestegning
 
Frituredej af:
2 dl hvedemel
2 dl øl
 
Sauce af:
100 gram friske champignoner
¼ porre
1 spsk olie
3 dl grønsagsbouillon
2 tsk kartoffelmel
1 ½ tsk kinesisk soya     
 
Pisk hvedemel og øl sammen.
Stil blandingen til hævning i køleskabet i ca. 3 timer.
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Rens, skyl og skær porren i tynde strimler.
Svits champignon og porre i olie i en kasserolle uden at det tager farve.
Bland kold bouillon med kartoffelmel og soya.
Pisk det sammen med champignon og porre og lad det koge et par minutter.
Pil rejerne. Varm olien op i en kafferolle.
Dyp rejerne i frituredejen og kog dem i fritureolien til de er gyldne.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Server rejerne straks sammen med saucen.
Som tilbehør kan fx serveres løse ris og soya.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her