8 par frølår
Marinade:
1 spsk citronsaft
4 spsk olivenolie, extra
1 fed hvidlød
1 bdt persille, hakket.
Beignetdej:
125 g hvedemel
½ tsk salt
2 spsk olie eller smeltet smør.
¾ dl øl
1 dl vand
1 æggehvide
Frølårene optøs og aftørres med køkkenrulle.
Rør citronsaft, olivenolie, hakket hvidløg og persille sammen til en marinade.
Læg lårene i marinaden og lad dem trække i et køleskab i mindst 1 time.
Beignetdejen:
Bland hvedemel og salt.
Tilsæt øl og vand, lidt af gangen, under kraftig piskning.
Olie eller det smeltede smør røres i og lad dejen hvile 1 time
Pisk æggehviden og vend den i dejen lige før den skal bruges.
Tør lårene og dyp dem i beignetdejen.
Friter frølårene i 180ºC varmt fedtstof.