Logo

Friterede frølår til halloween

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friterede frølår til halloween

8 par frølår

Marinade:
1 spsk citronsaft
4 spsk olivenolie, extra
1 fed hvidlød
1 bdt persille, hakket.

Beignetdej:
125 g hvedemel
½ tsk salt
2 spsk olie eller smeltet smør.
¾ dl øl
1 dl vand
1 æggehvide

Frølårene optøs og aftørres med køkkenrulle.
Rør citronsaft, olivenolie, hakket hvidløg og persille sammen til en marinade.
Læg lårene i marinaden og lad dem trække i et køleskab i mindst 1 time.

Beignetdejen:
Bland hvedemel og salt.
Tilsæt øl og vand, lidt af gangen, under kraftig piskning.
Olie eller det smeltede smør røres i og lad dejen hvile 1 time
Pisk æggehviden og vend den i dejen lige før den skal bruges.
Tør lårene og dyp dem i beignetdejen.
Friter frølårene i 180ºC varmt fedtstof.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her