Logo

Foie gras

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fedtlever
Trøffel/svampepesto-blanding
Trøffelolie
Marsala
Cognac
Salt
Hvid peber

Bræk leveren og rens den for årestammer. Gnid fladerne med svampeblandingen, salt og hvid peber. Du må ikke bruge ren trøffel. Den vil overdøve den forfinede leversmag. Leverstykkerne samles i en terrin og overhældes med en marinade, der består af et lille glas Marsala, en sjat cognac og en sjat trøffelolie.

Læg låg på terrinen og ryst den, så marinaden fordeles. Stil terrinen i køleskab og lad den trække i et døgn. Når leveren har trukket, hældes overskydende væske fra og terrinen placeres i vandbad i en 70ºC varm ovn. Efter 20-30 minutter dannes et fedtlag på toppen af leveren, og den tages ud og stilles igen i køleskabet i et døgn. Serveres med ristet, godt brød, Marsalasky og øl.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her