Vil præsentere sig pænt til brunch, på frokostbordet til påske, pinse og i julen. Serveres kold.
6-8 usødede pandekager (madpandekager)
1 stor dåse tun i vand, netto vægt 185 g
200 g rejer
100 g majskerner
100 g ærter
1 rød peberfrugt
1 bæger friskost Philadelphia extra light med urter
1 par skefulde fromage frais
salt og peber
en håndfuld hakkede krydderurter efter behag
et par skefulde fedtfri mayonnaise eller burger spread fra Letvægter
Lidt kaviar til pynt.
(Madpandekager købt i Føtex indeholder 8 g fedt pr. 100 g )
Pandekagerne bages (eller købes færdige).
Tun røres op med friskost, fromage fraise, salt og peber.
Pandekagerne lægges sammen lagvis med tunblandingen, majs, ærter, finthakket peberfrugt, krydderurter og rejer.
Den øverste pandekage dækkes med mayonnaise eller burger spread og pyntes med fx rejer, krydderurter og kaviar.
En flot og lækker forret eller frokostret.
Kilojoule i hele retten: 7334.