100 g kold røget laks eller havørred
3 spsk pæne store rejer
6 spsk grønne ærter
1 glas asparges
400 g kogt havørred
½ løg
1 pakke frossen dild eller 4 spsk friskhakket dild
1 ½ spsk hjemmelavet bearnaise essens eller citronsaft
2 ½ dl cremefraiche 9%
5 blade husblas
Tag en skål og fór med strimler af røget havørred, så det ikke dækker,
læg lidt grønne ærter og rejer der hvor der ikke er røget fisk.
Asparges, kogt ørred og løg blendes og røres sammen med cremefraiche
og bearnaise essens.
Udblød husblas i kold vand i 5 min, og smelt det så i et vandbad, rør det
i cremen. hæld halvdelen i skålen, fordel dilden, og hæld resten af
cremen over.
Hæld resten af de grønne ærter øverst, og stil det i køleskab i nogle
timer.
Serveres med flûte og en cremefraiche sauce der er smagt til med
citronsaft, salt og peber.