Smag og udseende er helt i top - og saucen uhm. En forret
der skaber glæde
(6 pers.)
#
Cremefraiche-sauce med sennep og dild:
3½ dl cremefraiche
1½ tsk groft salt
3 spsk sød fransk sennep
½ tsk tørret dild
2 spsk friskklippet dild.
6 store rødspættefileter
1 zittauerløg
dildkviste
Kogelage:
2 dl vand
1 spsk eddike
1 tsk groft salt
1 laurbærblad
5 peberkorn
Pynt: salatblade
150 g rejer
1 ds små slikasparges
1 tomat skåret i både
1 citron skåret i både
brøndkarse eller dild
Tilbehør: flute
*
Rør det syrnede produkt op med de øvrige ingredienser og
smag til.
Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde.
Lad dressingen stå og trække nogle timer i køleskabet.
Rør rundt i den lige før serveringen.
Halver fileterne på langs og rul dem sammen fra den spidse
ende om et lille stykke løg og en kvist dild. Fæstn fileterne med tandstikkere.
Stil dem tæt sammen i en lille gryde.
Hæld kogelagen ved og damp dem under tætsluttende låg ved
svag varme 5-10 min.
Afkøl dem i lagen.
Anret dem portionsvis på salatblade og pynt dem.
Hæld lidt af cremefraiche-saucen over fisken.