Logo

Fiskeanretning kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeanretning kold 

 

Smag og udseende er helt i top - og saucen uhm. En forret der skaber glæde

(6 pers.)

 

#

Cremefraiche-sauce med sennep og dild:

3½ dl cremefraiche

1½ tsk groft salt

3 spsk sød fransk sennep

½ tsk tørret dild

2 spsk friskklippet dild.

 

6 store rødspættefileter

1 zittauerløg

dildkviste

 

Kogelage:

2 dl vand

1 spsk eddike

1 tsk groft salt

1 laurbærblad

5 peberkorn

 

Pynt: salatblade

150 g rejer

1 ds små slikasparges

1 tomat skåret i både

1 citron skåret i både

brøndkarse eller dild

Tilbehør: flute

*

 

Rør det syrnede produkt op med de øvrige ingredienser og smag til.

Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde.

Lad dressingen stå og trække nogle timer i køleskabet.

Rør rundt i den lige før serveringen.

 

Halver fileterne på langs og rul dem sammen fra den spidse ende om et lille stykke løg og en kvist dild. Fæstn fileterne med tandstikkere.

Stil dem tæt sammen i en lille gryde.

Hæld kogelagen ved og damp dem under tætsluttende låg ved svag varme 5-10 min.

Afkøl dem i lagen.

Anret dem portionsvis på salatblade og pynt dem.

Hæld lidt af cremefraiche-saucen over fisken.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her