Logo

En lun skaldyrssalat fra Mallarca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frito Mallorquin de Marisco
 
Skær blæksprutter (calamares) og sepia-blæksprutter i småstykker ag sau­ter dem med hakket hvidløg, laurbærblade og sød paprika i lidt olivenolie.
Tilsæt rejer, muslinger og små jomfruhummere uden skal og sauter det  hele et øjeblik.
På en anden pande sautes hakket forårsløg, porrestykker, tern af rød og
grøn peberfrugt, chilipeber, hakket hvidløg, hakket persille og pommes frites (!) i små tern i olivenolie.
Bland indholdet fra de to pander, smag til med salt og peber, tilsæt lidt fennikeltop og steg videre i 5-10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her