6-800 g kold dyreryg i tynde skiver
150 g pasta skruer
1 terning grønsags bouillon
2 spsk olivenolie
3 dl skyllede spæde blade spinat
300 g broccoli i små buketter
3 stk gulerødder i stave
1 stk lille squash i tynde skiver
Mayonnaise:
1 æggeblomme
1 tsk fransk sennep
1 spsk lys vineddike
1-2 fed knust hvidløg
2 dl vindruekerne olie
½ tsk basilikum
½ tsk merian
½ dl reven parmesanost
salt og peber
Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grønsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg.
Pesto mayonnaise:
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber.
Hertil serveres lun flûtes eller grovbrød.