8 skiverrå laks, a ca. 50 g
Souffléfars:
200 g torskefilet
salt
hvid peber
2 æg
4 dl piskefløde
evt. lidt hvidvin
Pynt:
årstidens salater
citron og dild
Kaviarcrème:
4 dl cremefraiche 18%
100 g kaviar eller ørredrogn
lidt citronsaft
Souffléfars:
Torskefilet blendes med salt. Tilsættes æg og fløde. Smages til med salt og peber.
En lille folieform smøres godt. Derefter fores formen med 2 sider laks, hvor enderne hænger ud over formen. Fyldes derefter med fiskesouffléfarsen og lukkes tilsidst med laksen.
Fisken dampes derefter i vandbad i ovnen ved ca. 150 º C i 40 minutter. Man kan eventuelt, når fisken er færdig, overhælde den med fiskegelé.
Kaviarcrème:
Crème frâichen røres med kaviar og smages til med lidt citronsaft.
Anretning:
Årstidens salater skylles grundigt og plukkes. Lægges derefter på en tallerken med fiskemedaillonen (med bunden i vejret). Kaviarcrème placeres rundt om.