Logo

Ceviche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Filet af sej eller anden fisk af toskefamilien
Limesaft
Chili
Hvidløg
Friske korianderblade
Eventuelt hakket rødløg
Salt

Hvidløg, rødløg, chili og de friske korianderblade hakkes fint og blandes med saften fra lime og citron. Skær den helt friske filet i tynde skiver og læg den i marinaden. Når fisken når den ønskede konsistens efter cirka en time, strøs den med salt, så koldkogningen stopper.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her