frossen butterdej
lidt hvedemel
½ pakke flødeost med krydderier
lidt mælk/vand
skinketern (eller rejer)
broccoli i meget små buketter
Rul en plade færdiglavet frossen butterdej ud til ca. kvart tykkelse (du kan fx bruge en flaske, hvis du ikke har en kagerulle) – kom lidt hvedemel på bordet først, så det ikke sætter sig fast!
(Man køber butterdej i pakker med en 5-6 stykker små tykke plader i – du kan enten lave et større antal butterdejspakker, hvis du fx har gæster eller også kan resten af butterdejen sagtens gemmes i fryseren). Del dejstykket i 2 lange stykker.
Bland i en skål: Ca. ½ pakke flødeost med krydderier (rørt sammen med lidt mælk/vand, så det bliver helt bløde at røre i), skinketern (eller rejer), broccoli i meget små buketter og salt og peber.
Læg lidt af massen i den ene ende af hver dejstykke.
Fold resten af stykket henover enden med fyldet i og tryk de åbne sider sammen med en gaffel.
Bag pakkerne i ovnen (på en plade/rist med bagepapir) til butterdejen hæver op og bliver sprød.