Server en lille nem
forret eller snack af små pandekager toppet med flødeost og skinke. Du kan evt.
erstatte skinken med tynde skiver røget laks. 12 blinis eller 24 miniblinis.
# Ingredienser til Blinis med pesto og
skinke:
Dej:
1 æg
½ tsk salt
1 tsk sukker
¼ liter mælk
50 g durumhvedemel
50 g hvedemel
25 g smeltet smør
1 pakke serrano-
eller parmaskinke
rucolasalat
Topping til ca. 6
blinis:
100 g flødeost
naturel
1 lille glas
rucolapesto
*
Sådan laves Blinis
med pesto og skinke:
Blend alle
ingredienserne til dejen sammen.
Lad dejen hvile 30
min.
Bag dejen som små
runde pandekager - det gøres nemmest i en blinis- eller spejlægspande. Smør
evt. panden med lidt smør undervejs.
Rør flødeost sammen
med 2-3 tsk pesto og fordel det på 6 lune blinis.
Top op med en tynd
skive skinke på hver og pynt med rucolasalat.
Tips: Frys evt.
overskydende blinis og tø dem i mikroovn, når de skal bruges.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------