Logo

Baconbrød med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hurtig og nem ret med bacon, som er perfekt som forret eller som let mellemmåltid.

 


1 pk. bacon a´ 150 g
2-3 porrer
2 æg
2 æggehvider
5 spsk mayonnaise
4 skiver toastbrød
1 bundt purløg

Bacon og porreringe svitses i en gryde til porrerne er bløde.
2 hårdkogte æg moses og blandes i.
2 æggehvider piskes stive og røres med mayonaisen.
Det hele blandes sammen og lægges på brødet, der drysses med purløg og sættes i ovnen ved 180-200ºC, til det er gyldent.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her