Der er både blødt og sprødt i denne lækre tunfiskesalat.
4 personer. Arbejdstid: 20 min.
#
Salat:
2 dåser tunfisk
1 moden avocado
1-2 spsk citronsaft
1-2 tsk dijonsennep
2-3 stilke bladselleri
1 bundt dild
evt. 1 spsk kapers
salt og peber
Tilbehør:
4 skiver rugbrød
1 lille rødløg
4 røde snackpeberfrugter
salatblade, ærteskud eller spirer
*
Hæld tunfisken i en sigte, og dryp den godt af.
Halver og udsten avocadoen.
Skrab kødet ud af skallerne med en ske, og mos det groft med
en gaffel.
Smag til med citronsaft, sennep, salt og peber, og vend
tunfisken i.
Skræl de grove tråde af bladselleri- stilkene, og snit dem
fint. Vend dem i tunsalaten sammen med lidt fintsnittet dild og evt. kapers.
Anret salaten på let ristet rugbrød, og top op med tynde
skiver rødløg og spirer eller ærteskud.
Server med snackpeberfrugt skåret i aflange stykker.
Tips: Du kan også servere salaten i halve, grove pitabrød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin