Logo

Avocado med røget torskerogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store modne avocadoer
ca. 300 g blød røget torskerogn
2 spsk citronsaft
4 spsk olie
salt og peber
dild
purløg
persille
Tilbehør: ristet brød
 
Tag rognen ud med en ske og rør den med citronsaft, olie, salt, peber og hakket kryddergrønt efter smag.
Fordel blandingen i halve, udstenede avocadoer og server disse med tynde
skiver nyristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her