Logo

Avocado med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avodado
200 g champignon
1 fed hvidløg
1 spsk vineddike
3 spsk olie
1 spsk hakket persille
salt og peber
 
Halvér avocadofrugterne og tag kernen ud.
Rens champignonerne og skær dem i meget tynde skiver.
Bland vineddike, knust hvidløg, olie, persille og krydderier.
Hæld dressingen over champignonerne, fyld dem i de halve avocadoer og
sæt dem koldt til serveringen.
Serveres med ristet brød eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her