Logo

Syrlig Lammegryde med små løg.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾-1 kg lammebov eller bryst.
1-2 spsk smør eller margarine.
1 posesmå frosne løg eller 250 g friske.
2 dl grønsagsbouillon
1 helthvidløg
1 ½ - 2 dl creme fraich
salt
hvid peber
2 tomater
1 bundtpersille

Skrab kødet med en bordkniv.
Brun fedtstoffet i en stegepande, kom halvdelen af kødet i og lad det blive let brunet over det hele. Læg kødet over i en gryde.

Brun resten af kødet samt løgene og kom det hele i gryden.
Hæld bouillonen i stegepanden pisk det godt og hæld skyen i gryden.
Lad kødet simre, til det let lader sig løsne fra benene, ca. 30 min.

Pil hvidløgsfedene og kom dem i gryden.
Lad gryden simre yderligere i 5 min.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og nymalet peber.

Skær et kryds i tomaterne og læg dem i kogende vand i 15 - 20 sek.
Dyp dem hurtigt i koldt vand og flå dem, skær dem i mindre stykker og fjern kernerne.

Skyl persillen og hak den groft.
Bland tomat og det meste af persillen i gryden. Lad det hele blive varmt og drys med resten af persillen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her