Logo

Avocado med creme fraiche og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avocado
1 lille bæger cremefraiche
1 lille glas kaviar - rød eller sort
½ hakket løg
salt og peber
 
Avocadoerne halveres og stenene fjernes.
cremefraiche røres med finthakket løg og cremefraiche og smages til med salt og peber.
Det har godt af at trække mindst 1 time.
Tilsæt først kaviar lige inden servering.
Fyldes kommes i avocadoerne og det hele spises med en theske.
Sæt en skål med resten af fyldet til at supplere med.
HUSK når du krydrer, at kaviar er salte

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her