Logo

Asparges med butterdejssnitter og sauce mousseline med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 asparges (hvide)
En pakke frosne butterdejsplader

Sauce:
3 æggeblommer
1 spsk vand
¾ spsk citronsaft
50 g smeltet smør
1 spsk hvidvin
2 spsk hakket persille
2 spsk piskefløde
Salt

Rens og kog aspargesene ca. 10 min. i saltet vand (2 tsk pr. l). Afkøl dem.
Butterdejen rulles ud til en tykkelse på ½ cm. Skær 8 trekanter ud (7 cm på hver side).
Læg dem 2 og 2 oven på hinanden. Pensl med æg og tryk de to sider med en gaffel, og prik overfladen. Bag trekanterne 20 min. ved 200 C.
Pisk æggeblommerne grundigt med vand, citronsaft og vin. Varm massen forsigtigt op i dampbad.
Tilsæt smeltet smør lidt efter lidt. Saucen må ikke koge, kun lige jævne. Afkøl saucen. Smag herefter til med persille og salt.
Retten portionsanrettes på 4 frokosttallerkener. Læg en flækket butterdejssnitte på hver tallerken, udfra denne stikker 4 asparges. Og på hele tallerkenbunden er smurt et tyndt lag sauce mousseline.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her