2 røde peberfrugter
1 bundt frisk basilikum
1 fed hvidløg
½ tsk salt
2 dl olivenolie
400 g mozzarella 45+
250 g parmaskinke
4 bøftomater
6 hårdkogte æg
½ dl sorte oliven
Tænd ovnen på grillfunktion.
Læg peberfrugterne ind og grill dem til de er "kullede" på alle sider.
Læg dem herefter i en frysepose, luk posen og lad dem ligge i 10 min.
Pil skindet af dem og skær dem i strimler.
Bland basilikumblade, hvidløg og salt i en blender og blend dem til en grov masse.
Tilsæt gradvist olivenolien under blendningen.
Hæld basilikumolien op i en lille skål.
Skær mozzarellaen i tynde skiver.
Placér parmaskinken i en cirkel langs kanten af et serveringsfad.
Fordel mozzarellaskiverne indenfor cirklen af skinke og tomatskiver indenfor ostecirklen.
Til sidst placeres æggeskiver allerinderst på fadet.
Ovenpå salaten drysses peberfrugtstrimlerne, oliven og noget af basilikumolien.
Servér resten af olien som tilbehør til salaten.