Logo

Antipastosalat med basilikumdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antipastosalat med basilikumdressing

2 røde peberfrugter
1 bundt frisk  basilikum
1 fed hvidløg
½ tsk salt
2 dl olivenolie
400 g mozzarella 45+
250 g parmaskinke
4 bøftomater
6 hårdkogte æg
½ dl sorte oliven

Tænd ovnen på grillfunktion.

Læg peberfrugterne ind og grill dem til de er "kullede" på alle sider.

Læg dem herefter i en frysepose, luk posen og lad dem ligge i 10 min.

Pil skindet af dem og skær dem i strimler.
Bland basilikumblade, hvidløg og salt i en blender og blend dem til en grov masse.

Tilsæt gradvist olivenolien under blendningen.

Hæld basilikumolien op i en lille skål.
Skær mozzarellaen i tynde skiver.

Placér parmaskinken i en cirkel langs kanten af et serveringsfad.

Fordel mozzarellaskiverne indenfor cirklen af skinke og tomatskiver indenfor ostecirklen.

Til sidst placeres æggeskiver allerinderst på fadet.

Ovenpå salaten drysses peberfrugtstrimlerne, oliven og noget af basilikumolien.

Servér resten af olien som tilbehør til salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her