Logo

Amuses -Appetitvækkere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Amuses -Appetitvækkere

Foie gras confit med citrusgele
Bland 200 g foie gras confit, 100 g fløde og salt, peber samt piment d'espelette sammen og fyld det i en form.


Citrusgele: Lun 50 g appelsinsaft, 50 g rød grapesaft og saft af ½ citron.
Smelt 1 blad opblødt husblas i den lune væde og stil til afkøling.
Læg den afkølede gele på foie gras confit'en og stil koldt.
 
Chutney af friske frugter med rød basilikum:
Skær 100 g mango, 100 g grønt æble, 50 g tomat og 100 g pære i tern a 1x1x1 cm.
Karamelliser 25 g sukker med 50 g hvidvinsvinaigre, hæld lagen over frugt- og grønttern, krydr med salt og peber og lad simre i 25 min. ved svag varme.
Server med røde blade basilikum.
 
Melongazpacho med mentol-emulsion:
Kør ½ melon med nogle dråber myntealkohol på blenderen og fordel i 10 vodkaglas.
Pisk 50 g mælk, 100 g fed piskefløde (så fed som muligt, gerne økologisk) og 20 g myntealkohol samt 3 blade frisk mynte sammen, hæld det gemmen en si og fyld på en siffonflaske.
Sprøjt emulsionen over gazpachoen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her