Frugt og grønt er ikke medtaget i tabellen, da fedt- og kolesterolindholdet er minimalt. Dog med undtagelse af Avocado, hvor der er 22,2 g fedt men O g kolesterol.
Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen.
Indhold pr. 100g Fedt Kolesterol
Kornprodukter
Franskbrød 4,5 0
Havregryn 6,7 0
Knækbrød, hvede 9,0 0
Knækbrød, rug 1,7 0
Mariekiks 11,2 3
Ris 0,3 0
Rugbrød, lyst 1,4 0
Rugbrød, mørkt og fuldkorn 1,7 0
Rundstykker 4,0 0
Småkager 26,2 65
Spaghetti 1,2 0
Mælkeprodukter
A-38 3,5 14
Brie, 50 % 27,8 92
Cacaomælk 1,7 6
Camembert, 50 % 26,2 86
Camembert, 45 % 22,4 74
Cheddar, 50 % 33,1 109
cremefraiche, 50 % 50,0 171
cremefraiche, 18% 18,6 61
cremefraiche, 38 % 38,4 127
Cultura 3,6 14
Danablu (roquefort), 50 % 29,5 97
Feta, 40 % 19,2 63
Fløde, 18 % 18,0 59
Fløde, kaffe-, 13 % 13,3 44
Fløde, eksport-, 9% 9,0 30
Fløde, 50 % 50,0 165
Fløde,-piske, 38 % 38,1 126
Flødeost, 60 % 33,1 110
Flødeost, 70 % 44,1 145
Hytteost, 20 % 5,4 18
Is, ermol (vegetabilsk) 8,2 11
Is, mælke- (fløde) 16,9 59
Kefir 3,6 14
Kvark, 5 % 0,4 4
Kvark, 45 % 15,4 51
Kærnemælk. 0,5 2
Letmælk 1,5 5
Letmælksyoghurt 1,6 6
Margarine, stege- 81,2 0
Mayonnaise 82,4 260
Minarine 40,8 0
Myseost, 33 % 27,0 89
Olie, (oliven/vindruekerne m.fl.) 100 0
Parmesan 30,0 99
Remoulade 32,6 100
Rygeost, 5 % 0,5 6
Rygeost, 40 % 10,3 34
Skummetmælk 0,3 3
Skæreost, 30 % 16,0 53
Skæreost, 20 % 11,0 36
Skæreost, 45 % 25,8 85
Skæreost, 40 % 22,6 75
Smelteost, 30 % 16,5 54
Smør 82,3 282
Sødmælk. 3,6 14
Tykmælk 3,6 14
Ylette, naturel 1,8 7
Ymer, naturel 3,4 14
Yoghurt med frugt 3,2 13
Yoghurt, drikke-, med saft 1,5 5
Yoghurt, naturel 3,7 15
Fisk
Gedde 1,2 39
Havkat (koteletfisk) 2,7 58
Hellefisk. 12,4 46
Hellefisk, røget 15,5 50
Helleflynder 6,0 60
Hornfisk 2,7 82
Hummer 1,5 129
Ising 1,0 60
Kippers 18,5 60
Kongeål (pighaj) 8,9 52
Krabbe, frisk (kogt) 5,2 78
Krabbekløer (dåse) 1,8 78
Kuller 0,9 48
Laks 12,0 70
Laks, røget. 8,4 70
Makrel i tomat (dåse) 16,6 75
Makrel, røget 24,3 80
Makrel, rå 18,8 80
Muslinger (dåse) 2,2 38
Pighvarre 2,9 60
Rejer 1,1 160
Rødspætte 1,8 60
Sardin i tomat 16,0 80
Sardin i olie 23,3 80
Sild, røget 15,0 60
Sild, marinerede 11,0 60
Sild 12,0 60
Skrubbe 1,8 46
Spegesild 23,5 60
Stenbiderrogn 1,8 78
Søtunge 1,1 60
Torsk 0,6 43
Torskerogn (frisk) 3,6 235
Torskerogn (dåse) 1,7 235
Tun i vand (dåse) 1,1 70
Tun i tomat (dåse) 7,0 70
Tun i olie (dåse) 21,5 100
østers 1,5 30
Ål, røget 27,8 108
Ål 27,7 108
Kød og fjerkræ
Andekød med skind 39,3 76
Andekød uden skind 5,6 77
Bacon 35,0 80
Fjerkræhjerter 9,3 136
Fjerkrækråse 4,2 130
Gåsekød uden skind 7,1 84
Gåsekød med skind 33,6 80
Hare 3,0 60
Hestekød 10,0 75
Høne med skind 15,9 73
Hønselever 4,7 555
Kalkunkød med skind 5,0 64
Kalkunkød uden skind 2,2 64
Kalvebrissel 2,0 153
Kalvehjerte 9,8 150
Kalvekød, middelfedt 11,3 65
Kalvekød, helt magert. 2,2 59
Kalvekød, magert 5,2 60
Kalvekød, fedt 22,8 72
Kalvelever 1,5 300
Kalvenyre 1,6 375
Kanin 4,0 71
Kyllingekød uden skind 3,0 70
Kyllingekød med skind 11,0 75
Kyllingelever 3,9 439
Lammebov 13,3 78
Lammebryst 34,5 87
Lammekølle 9,8 78
Medisterpølse 16,7 49
Medisterpølse, røget 26,9 58
Oksehjerte 16,5 150
Oksekød, helt magert 4,3 62
Oksekød, magert 7,8 64
Oksekød, middelfedt. 14,2 66
Oksekød, fedt 28,4 72
Okselever 3,0 300
Oksenyre 2,8 375
Skinke, røget (kogt) 14,0 62
Svinehjerte 5,0 150
Svinekød, fedt 32,0 72
Svinekød, magert 12,0 65
Svinekød, middelfedt 19,0 67
Svinekød, mørbrad 4,0 60
Svinekød, helt magert 3,0 61
Svinelever 3,0 300
Svinenyre 3,0 375
Æggeblomme 32,9 1260
Æggehvide 0,0 0
Pålæg
Flæskerullepølse 25,6 65
Hamburgerryg, kogt 10,0 55
Jagtpølse 20,3 55
Kalvetunge 11,6 100
Kødpølse 27,1 55
Lammerullepølse 31,7 82
Leverpostej 23,5 134
Leverpølse 35,8 158
Oksebryst, sprængt 22,1 78
Oksetunge 13,0 100
Saltkød 3,5 56
Skinkepølse 16,8 57
Spegepølse 48,0 83
Svinefilet, røget 1,8 57
Svinenakke, røget 20,6 72
Svinetunge 10,0 101.
Diverse
Chokolade, fløde- 30,3 18
Chokolade, bitter 29,2 5
Hasselnødder 62,6 0
Jordnødder (peanuts) 49,2 0
Lakridskonfekt 2,2 0
Mandler 53,5 0
Marcipan 26,5 0
Valnødder 51,5 0