Lakseruller med æg til forret. Nemt på 15 minutter. Opskrift
på lakseruller med æg, smøreost og dild. Så nemt!
Til 1 person. Tilberedningstid: 20 min. Bagetid: 8 min. Ikke
fryseegnet
#
25 g
Philadelphia light
40 g røget
laks
1 æg
25 g drænet yoghurt, max 7%
1 tsk sennep
1 tsk hvedemel
salt og peber
dild
30 g brød
*
Del ægget i blomme og hvide.
Pisk æggeblommen sammen med yoghurt, sennep, mel, salt og
peber.
Pisk æggehviden stiv og vend den i massen.
Bred ud i et jævnt tyndt lag på et stykke bagepapir på en
bageplade.
Bag ved 180 °C i ca. 8 minutter.
Tag ud og køl af.
Smør Philadelphia på og læg laks henover.
Klip masser af dild over.
Rul sammen til en roulade, skær i skiver og server med brød
til.
TIP
Laksen kan udskiftes med skinke. Hvis du laver rullen i
forvejen, rulles den stramt i bagepapir eller køkkenfilm, så den er nem at
skære i pæne skiver.
Kalorier: 316 kcal. Protein 22 g (28%) Kulhydrat 21 g (28%) Fedt
16 g (44%) Kostfibre 2 g.