Logo

Burrata ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burrata ost 

 
Burrata er en friskost, der ligner mozzarella, men er meget blødere. Den produceres traditionelt i Murgia nær Bari i Italien. Den færdige ost er en kugle med en diameter på mellem 7 og 10 cm eller mellem 15 og 20 cm med en glat, skinnende hvid overflade. Smagen er mild og smøragtig
Burrata ligner mozzarella, men dens kerne er meget mere cremet. Kernen består af den såkaldte stracciatella, som består af strimlet mozzarellaost og fløde. Smagen er sød og lidt smøragtig.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her