Logo

Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 oksesteaks
1 courgette
2 wrap tortilla
1 håndfuld rucola
olivenolie
salt og peber
Topping:
4 spsk græsk yoghurt
1 fed hvidløg
2 peppadew

Drys steaks med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side. Tag op. Skær courgetten i både og svits på panden i olivenolie. Lun wrappen og fyld den med steak skåret i strimler, courgetter og rucola. Toppe med yoghurt rørt med fintrevet hvidløg og peppadew i strimler.

Er man rigtig sulten og vil spise med kniv og gaffel er baked beans godt tilbehør til wrappen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her