Logo

Vandbakkelser med skinkefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vandbakkelser:
1.25 dl vand
50 g margarine
60 g hvedemel
1,25 dl æg
 
Skinkefyld:
100 g skinke
75 g porrer
75 g ærter
15 g margarine
15 g hvedemel
2 dl piskefløde
salt, peber, paprika
 
Vandbakkelser: Kog vand og margarine op.
Tag gryden fra varmen og sigt melet i.
Bag det sammen til dejen slipper gryden og afkøl.
Hæld dejen i en røreskål og rør æg i lidt efter lidt, rør ca. 5 min.
Sprøjt vandbakkelserne ud i 10 toppe, de bliver ca. dobbelt så store.
Bag dem i ovn ved 160 C. i 40-45 min., luk ikke ovnen op under bagning.
 

Skinkefyld: Porrerne renses og skæres i tynde skiver og koges i 1-2 min.
Hældes til afdrypning i sigte.
Margarinen smeltes, melet blandes i og det spædes op med fløde til en tyk stuvningskonsistens er opnået.
Skinken og grønsagerne opvarmes i stuvningen.
Det hele smages til med salt, peber og paprika. Vandbakkelserne deles og fyldes med de stuvede grønsager.
Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her