Logo

Tortillawraps med rejefyld til 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frokost eller aftensmad - enkelt og sundt. Tortillawraps med rejefyld: Her får du noget godt for både øjet og smagsløgene. En hurtig og overraskende lækker ret, der spises kold!

Frokost eller aftensmad - enkelt og sundt. Tortillawraps med rejefyld: Her får du noget godt for både øjet og smagsløgene. En hurtig og overraskende lækker ret, der spises kold!

 

½ salathoved fx iceberg

200 g rejer

½ dåse majs

1 avocado

4 tortillas

½ citron

sød chilisauce

 

A.. Tænd ovnen på 200°C.

Pak tortillaerne ind i alufolie og lun dem i ovnen i 10 min.

 

B. Snit salaten fint.

Lad rejer og majs dryppe af i en sigte.

Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrap kødet ud i en skål.

Mos avocadokødet med en gaffel.

 

C. Smør avocadomosen jævnt ud på tortillaerne.

Fordel rejer, majs og salat på midten af tortillaerne.

Dryp med citronsaft og sød chilisauce efter smag, og rul tortillaerne sammen.

Og der må serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her