Logo

Sildefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

3-4 marinerede sildefileter
2-3 hårdkogte æg
2-3 tomater
kapers
1 rødløg
 

* Tilberedning

Skær sildene i mindre stykker, og anret dem på ét fad med ægge- og tomatbåde, kapers og finthakket rødløg.
 
Tips: Til sildene kan serveres en dressing af cremefraiche smagt til med dild og sennep.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her