Logo

Sicilianske ostebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 rundstykker (helst med kommen)
4 spsk olivenolie
250 g flødeost
8 skiver havarti ost
1 tsk sennep
1 strøget tsk salt
½ tsk peber
1 tsk tørret merian
 
Skær rundstykkerne igennem og læg dem på et stykke pergamentpapir.
Smør dem både ud- og indvendig med olivenolien.
Smør de underste tykt med flødeost og læg en skive havarti ovenpå.
Smør et tyndt lag sennep på og drys med salt, peber og merian.
Læg "låget" på og sæt rundstykkerne i en bradepande.
Bag dem i en 220°C varm ovn i 15 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her