Logo

Sejfilet i Morney sauce og broccoli med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

1 pk. Sejfilet i Morney sauce
500 g Broccoli
1 fintsnittet chili
Evt. 50 g gedeost
1 bdt dild
Salt og peber

Tilberedning:
Fisken tilberedes efter anvisning. Kog broccoli i en gryde med kogende let saltet vand. Kog den ca. 5-6 minutter. Hæld vandet fra og vend med fintsnittet chili og gedeost. Lad gedeosten smelte let og server til den gode fisk. Pynt med dild.
-------

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her