Logo

Salat med røget andebryst, rabarberkompot og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med røget andebryst, rabarberkompot og asparges

 

3 stængler rabarber

3 spsk sukker

1 tsk fintsnittet ingefær

1 stk røget andebryst

lidt blandet salat

1 spsk olivenolie

½ spsk citronsaft

150 g kogte grønne asparges

2 kogte æg

salt og peber

 

Snit rabarberne, og kom dem i en rummelig gryde med sukker og 2 spsk vand.

Lad det koge op, og tag gryden fra varmen.

Læg låg på gryden, og lad det stå i 10 minutter.

Skær andebrystet i fine skiver.

Vend salaten med olivenolie, citron, salt og lidt peber.

Anret salaten med asparges, skiver af andebryst, og server med halverede kogte æg, rabarberkompot og et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her