Om sommeren er det
skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med hjemmebagte boller
til. Arbejdstid: 25 min. Stege/kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. Til 2
personer, er du alene så halver portionen.
#
250 g kyllingebryst
15 g smør
150 g grønne bønner
1 håndfuld
salatblade (gerne forskellige slags)
Dressing:
150 g hindbær
1 spsk hindbær
vineddike (eller
rødvinseddike)
1 spsk sukker
1 spsk vand
evt. 1 tsk
dijonsennep
salt og peber
*
Krydr
kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en lille pande med smør.
Skru ned for varmen
og lad dem stege ca. 5 min. på hver side.
Nip bønnerne og kog
dem i letsaltet vand i 3 min.
Læg dem straks i
iskoldt vand og derefter i et dørslag.
Skyl salatbladene og
slyng dem tørre.
Anret salatblade,
bønner og tynde skiver kylling på 2 tallerkener.
Drys halvdelen af
hindbærrene over og blend resten sammen med de øvrige ingredienser.
Smag dressingen til og dryp den over anretningerne.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin