Nyd en lækker
frokostsalat med rejer eller rosa stegt oksekød. Dressingen er rørt med
friskhakket frisk chili.
Arbejdstid: 20 min. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
100 g blandet salat
125 g markchampignon
1 moden avocado
evt. ½ rødløg
2-300 g rejer
Citron/chili-dressing:
1 rød chili
1 spsk citronsaft
3 spsk koldpresset
olie
½ tsk sennepspulver
*
Skyl og slyng
salaten.
Rens champignonerne
og skær dem i skiver.
Halver avocadoen og
fjern stenen.
Tag frugtkødet ud af
skallerne med en ske, og skær det i skiver.
Pil rødløget og snit
det fint.
Skyl, chilien, skær
den over på langs og skrab frø og mellemvægge ud.
Hak frugtkødet fint.
Pisk dressingen
sammen og vend den med champignon og avocado.
Anret salat og
grønsager på to tallerkener, top op med rejer og server.
TIPS: Du kan
erstatte rejerne med 300 g flanksteak. Krydr kødet med salt og citron peber og
brun det på en varm pande smurt med olie et par min. på hver side. Skru lidt
ned for varmen og steg kødet 5-8 min. på hver side efter tykkelse. Lad det
hvile i min 10 min og skær det ud i tynde skiver.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin