Fyld
færdigkøbt butterdej med skinke, fintsnittede grønsager og blød gedeost. Bag
pakkerne sprøde, og server som snack, forret eller til frokost.
Arbejdstid:
25 min. Bagetid: ca. 10 min. 4 stk.
#
1 rulle
færdig butterdej
1
stilk bladselleri
1
rød peberfrugt
4
skiver kogt skinke
75
g blød gedeost
1
æg til pensling
*
Udstik
dejen i 4 runde, ovale eller firkantede plader.
Hak
bladselleri og peberfrugt fint.
Fordel
skinkeskiverne på dej pladerne, og læg skiver af gedeost, hakket bladselleri og
hakket peberfrugt på den ene halvdel af skinken.
Pisk
ægget sammen med 1-2 spsk vand, og pensl kanten hele vejen rundt.
Fold
dejen midt over, og klem kanterne godt sammen med en gaffel.
Bag
rissollerne ved 225 °C i 10-15 min.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin