Logo

Pizzaboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g gær
1 kg hvedemel
1 ¼ dl olie
1 ½ spsk salt
2 dl vand
2 dl mælk
1 stor ds tomatpuré (koncentrat)
1 stort fint revet løg
½ ds majs
1 ½ spsk oregano
200 g bacontern (helst stegte)
250 g revet ost

Opløs gæren i lunkent vand og mælk
Bland olie, salt, tomatpure, oregano, ost majs, løg og kød i.
Bland derefter hvedemel i til dejen bliver fast (den skal være lidt klistret)
lad dejen hæve i 45 min.
Form derefter ca. 30 boller. (De hæver meget)
Skal så efterhæve i 15 min.
Tryk dem let og pensl med æg eller mælk og drys med oregano, samt evt. lidt revet ost.
Bages ved 200°C i 15 minutter (midterste rille)
Fyldet kan varieres efter behag, brug fantasien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her