Dej:
400 g hvedemel
1 dl lunkent vand
1 dl lunkent mælk
25 g gær
1 spsk sukker
1 knsp.salt
1 spsk olie
Fyld:
250 g hakket svinekød
200 g krabbekød, hakket (evt. fra dåse)
1 løg, hakket
2 spsk sojasauce
2 spsk østerssauce
1 æg
1 spsk Maizenamel
salt og peber
Desuden:
Olie til friturestegning
*
Dej:
Opløs gæren i væsken til dejen.
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt det til en smidig dej, som hæver et lunt sted, ca. 30 minutter
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadrater.
Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til.
Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne, og fold dem sammen. Frituresteg dem, til de er gyldne.
Tips: Piroggerne skal ikke laves for store . Dejen "vokser" når den
frituresteges. Lav evt. lidt mere dej, så der helt sikkert er nok til
kødfyldet. Der kan anvendes lidt mindre krabbekød end angivet.