Dej:
50 g gær
3 dl vand
2 spsk husk
2 æg
1 dl olie
500 g Finax glutenfri melmix
1 tsk salt
½ tsk basilikum
1 tsk koriander
Fyld:
500 g hakket kalvesmåkød
100 g hakket spinat
1 finthakket løg
salt og peber
Æg til pensling
*
Gær udrøres i lunkent vand som tilsættes husk.
Rør godt og lad blandingen stå i 10 min.
Tilsæt olie, æg og krydderier og ca. 400 g af melet.
Ælt dejen grundigt igennem med en maskine.
Dæk dejen til med et viskestykke og lad hæve i 30-45 min. drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen igennem.
Del dejen i 20 stykker.
Form til kugler og tryk ud til flade runde stykker (ca. 10 cm. i diameter). Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen.
Fold den anden halvdel over og tryk kanten godt sammen.
Pensl med æg.
Bages ved 200ºC i 15-20 min.